На 14 май Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан споделиха

...
На 14 май Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан споделиха
Коментари Харесай

За 40-тия си рожден ден: Марк Зукърбърг показа трите си дъщери

На 14 май Марк Зукърбърг и брачната половинка му Присила Чан споделиха снимки в Instagram от честването на 40-ия рожден ден на създателя на Meta, които включват няколко редки фотоси на трите дъщери на двойката - Аурелия, Август и Максима.

В обявата на Чан Зукърбърг може да бъде забелязан да се забавлява на празненството си, до момента в който жена му държи най-малката Аурелия. На друга фотография двойката споделя целувка на открито, до момента в който са заобиколени от трите си дъщери.
               

Публикацията на Зукърбърг показа още подиуми от рождения му ден, в това число сладка фотография на софтуерния изпълнителен шеф и дъщерите му в пресъздаване на детската му спалня, където Зукърбърг се е научил да кодира.

„ Благодарен съм за първите си 40 години! Присила ми провежда малко празненство и пресъздаде куп места, на които съм живял в ранните си дни “ , написа Зукърбърг в надписа си, отделяйки време, с цел да подчертае всяко от пространствата, показани на рождения му ден.
               

През лятото Зукърбърг реализира висш статут на татко, когато заведе двете си по-големи дъщери на турнето Eras на Тейлър Суифт. Той документира прекарването със фамилията си на стадион " Леви ", като разгласява сладка сбирка от фотоси в Instagram след концерта.

„ Животът на татко на момичета “ , озаглави обявата Зукърбърг, която включваше три фотоси.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР